VSE NA ENEM MESTU

Od svetovanja, proizvodnje in profesionalne vgradnje do strokovnega servisa

SeCOM vam vrhunsko kvaliteto zagotavlja na vseh korakih. Na enem mestu vam ponudimo vrhunska okna in vrata, poleg tega pa poskrbimo tudi za strokoven in hiter servis. Vedno smo vam na voljo. Če potrebujete pomoč ali strokoven nasvet, vam hitro in prijazno odgovorimo na vsako vprašanje ter vam pripravimo osebno prilagojeno ponudbo po meri.

Vemo, da je nakup oken velik finančni zalogaj. Navsezadnje smo tudi mi potrošniki. Zaradi dolgoletnih izkušenj tudi poznamo trg, poznamo trende in potrošnikovo obnašanje. Zato si vedno vzamemo čas, da vam pomagamo in svetujemo pri izbiri oken, vrat in drugih izdelkov ter poskrbimo, da sprejmete odločitev, ki vam je pisana na kožo.

Na vašem domu opravimo strokovno svetovanje in meritve ter poskrbimo za natančno ponudbo. Poleg tega pa se tudi prilagodimo vašim željam, saj vam lahko z lastno proizvodnjo zagotovimo tudi izdelke po meri. Le 14 dni po naročilu storitve vam izdelke že profesionalno montiramo, pri čemer poskrbimo za hitro in čisto izvedbo storitve. Dela so zaključena, ko ste popolnoma zadovoljni.

Izmere PVC oken in vrat opravljamo BREZPLAČNO!
Izpolnite povpraševanje