SVETOVANJE IN IZMERE

Ko se odločamo za menjavo oken in vrat ali ko iščemo okna za novogradnjo, v naši glavi včasih nastane nered. Seveda je težko vedeti, kaj vse se na trgu ponuja, na kaj moramo biti pozorni, kakšne okenske sisteme imamo na voljo, kakšna senčila lahko izberemo ... Skratka, ogromno nerešenih vprašanj.

Ker stremimo k reševanju problemov strank, Vam nudimo svetovanje na domu. Naši prodajni svetovalci so strokovnjaki na področju stavbnega pohištva. Z obiskom na domu vam prihranimo vso skrb glede izvedbe ter vam rešimo vse nejasnosti glede dimenzij. Svetovalci imajo pri ogledu pri sebi različne vzorce ter kataloge. Skupaj ugotovita vaše želje ter potrebe. Po ogledu in meritvi se pripravi ponudba, ki zajema vse vaše zahteve in želje.

Naši strokovnjaki poskrbijo za natančni izmero vseh elementov, ki jih želite vgraditi, ter vam na podlagi znanja in dolgoletnih izkušenj garantirajo, da bodo mere ob montaži točne do milimetra.

Za naročilo meritve, ocene stanja ter strokovnega svetovanja izpolnite spodnji kontaktni obrazec. Kontaktirali vas bomo, da se uskladimo glede obiska našega strokovnega svetovalca.

* Obvezna polja

Izmere PVC oken in vrat opravljamo BREZPLAČNO!
Izpolnite povpraševanje