Priporočila

Pozdravljeni! Z novo montiranimi roletami smo zelo zadovoljni, hkrati pa se vam zahvaljujemo za unikatni izdelek.
Aleš Doberšek, Loka pri Žusmu

Spoštovani vsi, najprej velike pohvale in zahvale celotni ekipi!
Gospe Marjanci Zalokar, ki je potrpežljivo prenašala vse naše muhaste želje in ažurno reagirala na vrsto sprememb;
Gospodu Branetu, ki je skrbno in odgovorno z večkratnim obiskom na terenu stokrat preveril dimenzije in nam odlično svetoval, ter usmerjal naše včasih nemogoče ideje;
Obema ekipama monterjev, ki so z minuciozno natančnostjo in brez minimalnih poškodb opravili vgradnjo oken in vrat.
In vsem ostalim, ki so sodelovali pri planiranju in izdelavi našega naročila.
Družina Drucker, Ankaran

Pozdravljeni ekipa SeCOM,
pred nekaj leti smo zamenjali vsa okna na hiši cca. 40 oken in vrat. Na kratko zelo zadovoljni,strokovno svetovanje, kvaliteta za pravo ceno, dogovorjeni roki in strokovna montaža. Naveza gospod. Brane izmera, gospa Marjanca komerciala in gospod Anej poprodaja/servis, deluje ODLIČNO. Ne ustrašijo se nobene individualne želje uporabnika in se maksimalno potrudijo za kupca. To zadovoljstvo predajam naprej in jih priporočam vsakemu, ki se odloča za nakup novih oken in vrat.
Lepo pozdravljeni Marko Belak, Ljubljana

Spoštovani!
Pišem vam v imenu naše družine in bi rada pohvalila vaše usluge (od ponudbe do same montaže). Res smo zadovoljni, saj je ekipa g. Andreja Ajstra hitro in brez pripomb zamenjala vsa okna in tudi naknadno žaluzije. Mi vas bomo z veseljem priporočili drugim.
Želimo vam še veliko delovnih uspehov in dobrega sodelovanja.

Lep pozdrav z Radeč,
Tadeja Srpčič

Zahvaljujemo se celotni ekipi SeCOM za odlično izpeljan nakup oken. Presrečni smo! Hitra izmera in neverjetno hiter dobavni rok. Vse pohvale vsem, vodilnim delavcem, komercialistom, merilcu in monterjem. Pohvale smo predali že vsem znancem in z veseljem bomo SeCOM priporočili vsem, ki bodo kupovali okna in vrata.

Krajnc Zdravka, Ptujska gora

Mineva že skoraj teden dni od montaže novega okna pri moji tašči ( Horvat Terezija, Krajnčica, Šentjur)," novovgrajeno okno pa je še vedno na svojem mestu " in vse kaže, da bo tako tudi ostalo !Na pobudo vseh vpletenih pri nas doma in seveda tudi v svojem imenu se vam zahvaljujem za prijazno, razmeram primerno in konstruktivno komunikacijo pri projektu, monterjema Božu in Luki pa za uspešno izvedeno montažo.Lep in prijazen dan ter uspehov pri delu vam želi družina Mulej - Horvat iz Šentjurja!

p.s.: Hvala tudi za darilo!

Letos sva se z možem odločila zamenjati okna in vhodna vrata na hiši, saj so bila prejšna po 30 letih dotrajana. Po povpraševanju pri različnih ponudnikih PVC stavbnega pohištva sva se odločila za podjetje SeCOM, saj so bili najbolj ugodni. Kasneje se je izkazalo, da je bila najina izbira več kot odlična, najprej sva bila presenečena nad njihovim agentom, ki pride na dom odvzeti mere, g. Anej je bil zelo profesionalen, saj nama je dal veliko nasvetov, katerih dotedaj nisva vedela, in nama pomagal pri dokončni odločitvi, kljub temu, da sva nekaterim oknam spremenila dimenzijo in da pri enem oknu še sploh ni bilo odprtine, je g. Anej tako, natančno izmeril, da ko so jih prišli montirat ni bilo niti ene napake ampak je vse štimalo. Tudi glede plačila se da vse urediti, saj je menjava oken velik finančni zalogaj, sploh če adaptiraš celotno hišo. Okna sva dobila tudi v ekspresno hitrem času, v 14 dneh od dneva naročila in plačila, kar je super saj bi pri drugih ponudnikih morala čakati od 4-6 tednov. Prav tako, bi pohvalila monterja (na žalost si nisem zapomnila njunih imen), saj sta bila zelo prijazna, in svoje delo opravila brezhibno. Na koncu lahko samo rečem, da sva bila z podjetjem SeCOM več kot zadovoljna. In ga boma zagotovo priporočala znancem in prijateljem.

Metka Tomplak
Celje

Med vsemi ponudniki oken in vrat smo se odločili za SeCOM Krško. Zapirali smo novogradnjo in na prvem mestu moramo pohvaliti merilca, g. Braneta. Na objektu nam je razložil vse glede izvedbe. Nismo strokovno podkovani in hvaležni smo, da nam je na meritvi vse lepo razjasnil. Tudi s komercialistko Marjanco smo izredno zadovoljni, saj je prijazna ter strokovna. Če srečaš takšno ekipo, je nakup veliko lažji. Poleg dobre cene nas je seveda prepričala tudi kvaliteta, katero so dokazali, ko so nas vodili po proizvodnji. Držali so se rokov, šli so nam na roko in bili prilagodljivi. Monterji so delo opravili odlično. Skratka – prepričani smo, da je bila to prava odločitev in SeCOM priporočam vsem, ki potrebujejo kvaliteto.

Marjeta Žnidaršič
Dobrnič

Z vašim podjetjem smo res zadovoljni – v lastnem stanovanju imamo vaša okna že 7 let in smo z njimi zelo zadovoljni. Zato smo se tudi tokrat z lahkoto odločili za vašo ponudbo, ki je itak bila ena cenejših, ki smo jih dobili. Roki dobave so izredno kratki – celo med poletjem, ko so dopusti, ste se držali roka.
Montažo so vaši sodelavci naredili hitro, natančno in takrat, ko je bila dogovorjena.

Sanja Jovanovič
Ljubljana

Lepo in enostavno je bilo poslovati z firmo SeCOM. Okna, katera sem naročil, so bila kvalitetno in na rok dobavljena. Tudi fantje, kateri so okna zmontirali, so bili korektni in prijazni. Posebej se mi je pri vas dopadel odnos do stranke, kateri ni strogo posloven, temveč je poslovno prijateljski. Mislim, da v tem krutem poslovnem svetu manjka ravno ta prijateljski odnos do strank. Ostanite še naprej taki.

Stanko Bensa, Lendava

Zahvaljujemo se vam za pripravo in izvedbo oken. Predvsem smo bili zadovoljni s prijetnima montažerjema Luko in Božom. Hvala vam tudi za bone in darilo.
Celoten nakup oken je potekal brez zapletov. Zadovoljen sem tako s komercialisti, z merilcem in monterji. Hvala.

Dejan Velikanje
Idrija

Z vašimi okni smo zadovoljni, saj deluje vse brezhibno.Pa tudi dobro izgledajo. Montaža je pa bila nekaj posebnega. Monterji so bili pridni, hitri, pripravljeni odgovarjat na cel kup mojih vprašanj, in predvsem dobre volje, kljub izredni vročini, ki je bila tistega dne.
Pa pospravili so za seboj tako da se sploh ni opazilo, da bi se kaj delalo.

Robert Bazjak
Ljubljana

Pri meritvah je vaš svetovalec sam predstavil dobre rešitve ob menjavi obstoječih oken. Okna ste dostavili in vgradili v dogovorjenem roku. Monterja sta naredila vse brez pripomb. Če, se moram še enkrat odločiti za menjavo oken, je moj odgovor SeCOM.

Bobnar Aleksander
Ljubljana Polje

Želela bi se zahvaliti, za kvalitetno in res lepo, čisto montažo. Zelo smo bili zadovoljni tudi z vašimi fanti, ki so montirali. Z odnosom drug do drugega in do stranke so pokazali visoko mero profesionalnosti. Hvala.

Nina Šalamon
Novo mesto

Ob montaži oken lahko vaša monterja samo pohvalimo. Doslednost, natančnost, spoštljiv odnos, to so vrline, za katere lahko pohvalite vaša monterja. Ena prijetnejših izkušenj, kar se srečujemo z delavci različnih podjetji.

Anka Jamšek
Črni Vrh nad Idrijo

Dela, ki jih je opravil SeCom, so bila izvedena profesionalno. Odkar imam njihova okna, je dom toplejši, varčnejši, kar je pa najpomembneje – zvočno veliko bolj izolativen.

Vili Resnik, Šempas, pevec

Za podjetje SeCOM sem se odločila zaradi njihovega profesionalnega in strokovnega pristopa. Montaža je bila opravljena kvalitetno, tukaj si še posebej zasluži pohvalo montažer g. Andrej in prodajni svetovalec, ki je opravil meritve, g. Anej Matoh. Cena je sprejemljiva glede na samo kvaliteto in dolgoletno garancijo. Z veseljem bi jih priporočila znancem, sorodnikom in sosedom.

Snežana Vidakovič, Celje

Danes so mi vaši fantje zmontirali balkonska okna. S storitvijo sem zelo zadovoljen, odnos in celotna storitev vaših fantov je na nivoju. Kar se mene tiče, vas lahko in sem vas tudi že priporočil sosedom, kot pravega izvajalca.

Borivoj Kranjc, Trbovlje

Za podjetje SeCOM imam samo besede pohvale. Naslednji dan po tem, ko sem oddal povpraševanje so me poklical, povprašali o dodatnih podrobnostih in nato še istega dne poslali dve ponudbi. Vse je potekalo gladko in brez zapletov, tudi montaža. Cena je bila razumna, kakovost odlična in če bi se moral še enkrat odločati za izvajalca, bi se odločil za SeCOM!

Rok Bosina, Dobova, pravnik

Ne dolgo nazaj mi je podjetje SeCOM zapiralo moje poslovne prostore. Tudi sam delam v gradbeništvu in vem, da sem zelo zahtevna stranka, ker se na določene stvari spoznam. Ampak moram povedati, da je bila montaža oken in vrat izvedena popolnoma profesionalno in korektno. Tudi cel proces nakupa je potekal brez pripomb.

ITS Baron d.o.o., Leskovec pri Krškem

Okna in montaža sta brezhibna. V prihodnosti se še priporočamo za sodelovanje. Ostalo je še nekaj odprtin,  potrebnih oken.

Milena Podlogar, Krško

Pri izbiri ponudnika stavbnega pohištva sem okleval. Na koncu je prevladala kvaliteta in pošten odnos SeCOM. Montaža se je izvedla v dogovorjenem roku. Monterji so po montaži vse pospravili in še očistili so mi stekla. Podjetje SeCOM priporočam vsem, ki imajo večnamenski poslovni objekt.

Vulkanizerstvo in trgovina Unetič, Leskovec pri Krškem

Pri nakupu sem dal prednost domačemu podjetju, po priporočilu prijateljev. Že sam odnos komercialista mi je bil všeč. Kot stranka sem se počutil pomembnega. Merilec je vedel popolnoma vse, kar me je zanimalo. Dogovorila sva se vse potrebno za izvedbo. Montaža super, brez napak. Seveda je bila tudi cena dobra, ampak pri vsem sploh ni igrala vloge. Prepričali so me s kvaliteto in odnosom.

Nova Krško d.o.o.

Zelo sva zadovoljna z vašimi okni, vrati in celotno montažo. Predvsem pa naju veseli, da so vaši delavci izredno prijazni, strokovni in znajo prisluhniti vsem željam strank. Še enkrat hvala celotni ekipi SeCOM, res ste se potrudili in dokazali, da so vam stranke resnično pomembne.

Tanja in Jernej, Krčevina pri Vurbergu

Spoštovani, najprej se vam zahvaljujem za hitro dobavo naročenih vhodnih vrat in rolet. Na tem mestu moram tudi pohvaliti oba "fanta", ki sta montažo opravila res profesionalno. Vrata so vrhunska (zelo lepa, kvalitetna), rolete pa so tudi super. Hvala.

mag. Ljubica Gaber
Dob

 Zadovoljni smo z izdelki in storitvijo. Vse je potekalo po dogovoru - in točno v roku. Upamo da bo vse v redu in v bodoče z izdelki, v nasprotnem lahko računamo na vaša odprta vrata. Vse pohvale monterjem, saj sta svoje delo opravila strokovno. Lepo so pospravili za sabo. Z veseljem bomo SeCOM priporočili vsakomur, ki potrebuje tovrstne izdelke.

Nada Čeganjac, Ljubljana

Pri menjavi oken so fantje pazili na poškodbe zidu in delo je bilo opravljeno v dogovorjenem roku. Pa še pospravili so za sabo.

Teodora Namestnik, Selnica ob Dravi, upokojenka

Zamenjala sem okna v stanovanju. Vse je potekalo, kot smo se zmenili. Po uporabi oken se je pojavilo oteženo odpiranje le-teh, katerega je ekipa SeCom brezplačno odpravila. S sodelovanjem sem zelo zadovoljna.

Mateja Drakulič, Ljubljana, univ. dipl. ekonomist

Po zamenjavi oken v dnevni sobi sem takoj občutila veliko razliko. Avtomobilov sploh ne slišim več, pa še topleje nam je.

Danijela Dornik Karlovšek, Radeče, komercialistka

Brez pripomb. Vse je potekalo tako, kot smo se dogovorili – v rokih in točno tako, kot so napovedali. Vesel sem. Poleg komercialistke Marjance mram pohvaliti monterja, saj sta svoje delo opravila strokovno in odlično. Z veseljem bom SeCOM priporočil vsakomur, ki potrebuje tovrstne izdelke.

Stane Košmerlj, Vrhnika

Bili smo zadovoljni z montažo oken. Pa tudi do sedaj je vse vredu. Če se bo slučajno pojavil kakšen problem, vam sporočim.

Slavko Rant, Škofja Loka

Pred kratkim sem dala zasteklit balkon. Dela sem prepustila izvajalcu SeCOM d.o.o. Krško in bila zelo zadovoljna. Moram priznat, da je osebje zelo prijazno, delo so opravili vrhunsko pa tudi cenovno so ugodni. Vse pohvale ekipi SeCOM d.o.o.

Jožica Travnikar, Velenje

S storitvijo sem bil zelo zadovoljen in to od povpraševanja do ponudbe, cene in montaže. Tudi v prihodnosti me čaka podobna investicija in nedvomno jih bom ponvno poklical.

Boris Madon, Žirovnica

Pred parimi leti smo pri nas doma zamenjali tri lesena okna in vhodna vrata za SeCOM-ove. Z njimi smo bili tako zadovoljni, da smo sedaj zamenjali še ostala dva okna in balkonska vrata. Zelo se pozna, ker nič več ne piha, pa tudi kurjave manj porabimo.

Fanika Juntez, gospodinja, Rovišče

Hvala celotni ekipi SeCOM Krško za pozitivno komunikacijo, strokovno izvedbo in veselim se nadaljnjega sodelovanja  z vami. Za enkrat lahko rečem le to, ste najboljši, samo tako naprej.

Terezija Zakšek, Sevnica

Zelo sem zadovoljna. Vse je super – izdelki in storitev. Že dvakrat sem pri njih naročila okna. Menjam postopoma, ker drugače ne gre. Tudi tretjič jih bom poklicala.

Marija Pulko, Slovenska Bistrica, upokojenka

Izmere PVC oken in vrat opravljamo BREZPLAČNO!
Izpolnite povpraševanje

Odkar imamo SeCom okna je vzdrževanje stalne temperature postalo veliko lažje. Pa tudi vina so boljša.

Valter Sirk, Goriška Brda, Vinar