Razvlažilni sistem

Vlaga v prostoru ostaja pereč problem v slovenskih domovih. Črne stene in vlaga na notranjem steklu z zamenjavo oken postanejo še hujša nadloga. Rešitev težave z vlago v prostoru ni enostavna, redno zračenje z odpiranjem oken ni vedno dovolj.

V podjetju SeCOM vam ekskluzivno nudimo najboljši sistem, ki vam prostor prezrači glede na vsebnost vlage v njem. Sistem smo preizkusili v nekaterih najbolj vlažnih predelih Slovenije. Vsako leto hujše poplave v nam bližnji Kostanjevici na Krki, so nas prisilile v razvoj najboljšega sistema za bojevanje proti vlagi na Slovenskem tržišču.

Zračnik za odvajanje vlage

Pozabite na ventilatorje, rekuperatorje in podobne sisteme, ki ne delujejo tako kot vam obljubljajo. Nemški inženiring, Avstrijska izvedba in enostaven sistem vgradnje vam zagotavljajo odlične rezultate v boju proti vlagi.

Sistem delovanja:

Znotraj prezračevalnega sistema se nahaja posebna spužva, ki reagira na vlago. Več kot je vlage v prostoru bolj se odpre. Ob zmanjšani vlagi v prostoru se sistem samodejno zapre. Sistem je zgrajen iz zunanje in notranje enote.

Notranja loputa – uporaba ob ekstremnih razmerah

Notranja enota ima še dodatno ročno loputo, katero zapremo ob ekstremnih razmerah kot so burja in ekstremno nizke temperature. Zunanja enota zmanjšuje vpliv hrupa iz okolice, preprečuje vdor vode in ščiti pred dežjem.

Uživajte v popolni tišini vašega doma

Posvetujte se z nami o najboljšem sistemu za vaš dom.

Rešite vaše težave z vlago in prezračevanjem z enostavnim in učinkovitim sistemom, ki je cenovno dostopen in preizkušeno deluje!
Izmere PVC oken in vrat opravljamo BREZPLAČNO!
Izpolnite povpraševanje