PVC DRSNA OKNA IN VRATA

Zagotovite si panoramski pogled in odlično osvetljenost

PVC drsna okna in vrata so naložba, ki lahko popolnoma preobrazi vaš dom in poveča udobje bivanja, saj so prostori napolnjeni z dnevno svetlobo in povečajo občutek prostornosti. Sistemi panoramskih vrat lahko razširijo dnevni prostor v vrt, teraso ali balkon ter povežejo zunanjost z notranjostjo.

V SeCOM vam lahko zagotovimo izdelke po meri, saj vam je na voljo široka paleta različnih izvedb, barv in velikosti, ki omogočajo enostavno vgradnjo tudi v starejših stavbah. Poleg estetske funkcije PVC drsna okna in vrata poskrbijo tudi za odlično izolativnost, ki jo zagotavljajo večkomorni profili in možnost toplotno ločenega pragu. Jeklene ojačitve poskrbijo za maksimalno stabilnost in dolgo življenjsko dobo. Drsno nagibna balkonska vrata so narejena iz standardnega okenskega profila in se lahko tudi nagnejo na ventus, kar omogoča zračenje prostorov.

Glede na to, da smo specializirani za individualne stranke, si lahko dimenzije in oblike oken izberete po želji. Poleg pravokotnih oblik izdelamo tudi krivine oz. okna nepravilne oblike.

Drsno nagibna balkonska vrata

Drsno nagibno okno

 

Izmere PVC oken in vrat opravljamo BREZPLAČNO!
Izpolnite povpraševanje

Oglejte si tudi