PROIZVODNJA PVC OKEN IN VRAT

 

Ena izmed pomembnih prednosti podjetja SeCOM je lastna proizvodnja, zaradi katere vam lahko zagotavljamo izredno kratke roke izvedbe ter v celoti nadziramo kakovost. Naša proizvodnja je opremljena s CNC stroji (razrez stekla in profilov, varjenja profilov in čiščenje vogalov), med zelo redkimi pa imamo tudi svoj lasten laboratorij, v katerem preverjamo trdnost varov. Proizvodnja se vrši z najnovejšimi stroji znamk ROTOX in HOLLINGER.

Poleg profilov je za kakovost PVC oken in vrat izredno pomembno tudi steklo, zato sodelujemo izključno z zanesljivim angleškim podjetjem PILKINGTON, ki se uvršča v sam svetovni vrh med proizvajalci stekel.

Že več kot 20 let tradicije

S proizvodnjo stavbnega pohištva smo pričeli leta 1994 ter jo do danes nadgradili z najnovejšo tehnologijo in procesi. Danes imamo na razpolago najsodobnejšo CNC opremo, ki obsega avtomatski razrezni center, avtomatski vijačni center za pritrditev ojačitev, avtomatski obdelovalni center in dve avtomatski varilni čistilni liniji, eno za okvir in eno za krila. Okovje se montira na dveh polavtomatskih mizah, steklitvene letvice pa se režejo na avtomatski žagi za razrez letvic.

Vse naloge potekajo online in brezpapirno, tako da sta zagotovljeni vrhunska in stalna kakovost ter hitra in visokoproduktivna proizvodnja.

V proizvodnji vse elemente tudi zasteklimo na posebnih pripravah, ki simulirajo vgrajeno okno, tako da na objekt pripeljemo vse elemente v najvišjem kakovostnem stanju.

Kapaciteta proizvodnje je 150 oken na izmeno.

Izmere PVC oken in vrat opravljamo BREZPLAČNO!
Izpolnite povpraševanje