Okenski profili Elegante

Vrhunska tehnologija v aluminijastem dizajnu.

Elegantna, tanka, z ravnimi linijami – Tehnologija prihodnosti v dizajnu nove generacije.

Izdelan iz ekološkega materiala EcoPowerCore, ki se lahko reciklira, okenski sistem profilov Elegante ima odlične lastnosti in predstavlja ekološko sprejemljivo alternativo aluminijastim oknom, ki ponuja vrhunsko toplotno izolacijo. Namreč, tisto, ki izgleda kot aluminij je dejansko PVC z odlično toplotno izolacijo vrednosti Uf 0,93 w/m2K. Z globino vgradnje le 76mm sistem izpolnjuje vse zahteve, tako v novih stavbah kot tudi prenovi. Tako Elegante ponovno definira prihodnost oken.

Več svetlobe za vaš dom

Prostori opremljeni z Elegante okni pridobijo od izredno ozkega dizajna do posebej velikih in zračnih elementov. Več stekla za zračne in s soncem obsijane prostore. Ozek dizajn in pravokotna steklitvena letvica omogočata moderen izgled, z visoko funkcionalnostjo.

Brez vizualnih razlik v primerjavi z aluminijem

Neverjetno avtentičen izgled aluminija okenskega profila Elegante je zagotovil inteligentni sistem. Zaradi ravne ozke izvedbe, ozkih preklopov in novega kotnega sistema skupaj z brezčasnimi barvami odtenkov antracit in podobnih barvnih palet, Elegante daje vtis aluminijastega okna.

Posebno in futuristično

Elegante pušča močan vtis, z vsakim modernim odtenkom, ki ga barvni program predvideva za to futuristično okno. Zaradi palete s 40 barvnimi folijami – v skladu z vsemi individualnimi željami in stili gradnje – je Elegante optimalno okno za vsak okus.

 

Uf= 0,93 w/m2K

Dva svetova, združena v popolnost:

Prednosti PVC v elegantnem aluminijastem dizajnu. Vizuelno razlika med aluminijastimi okni in okni elegante ni opazna – obe izvedbi domu nudita eleganten in sodoben videz. Vendar ko gre za karakteristike, je sistem PVC veliko bolj napreden od aluminijastega okna.

Razen tega, da Elegante izpolnjuje maksimalne zahteve toplotne zaščite in standarda za pasivne hiše, odpornost PVC na vplive okolja, kot je razpad s časom, ima tudi posebno visoko kakovost. Ko gre za ekološke aspekte, kot so potrebe po primarni energiji, možnost recikliranja in trajnost, je PVC okno tudi na prvem mestu. Poleg številnih tehničnih prednosti, ima okno Elegante še eno odlično lastnost: PVC okno daje precej toplejši vtis kot aluminij.

Prijetno vzdušje doma – v vsakem pogledu.