PROFESIONALNA MONTAŽA

Pri montaži uporabljamo edinstven sistem TQM (TOTAL QUALITY MANEGMENT), ki zagotavlja preverjanje kakovosti na vsakem segmentu nabave, proizvodnje vgradnje in poprodajnih aktivnosti.

Montaža PVC oken in vrat

Odlično zvočno ter toplotno izolacijo in zrakotesnost vgrajenega okna lahko zagotovimo samo s pravilno in kvalitetno vgradnjo.

Naša strokovna ekipa ima ogromno izkušenj in je kos tudi zahtevnejšim projektom. Delo opravimo hitro in strokovno, hkrati pa poskrbimo tudi za ustrezno zaščito prostorov in po potrebi za notranja zaključna dela (od obdelavo špalet do pleskarskih del).

Minimalne izgube tudi v zimskem času

Naša strokovna ekipa je specializirana, da tudi pri vgradnji v zimskem času poskrbimo za vgradnjo z minimalno toplotno izgubo. Uporabljamo preverjen sistem 1 za 1, tako da je vaš objekt mrazu izpostavljen le minimalno časa.

Kakovostna EKO montaža PVC oken in vrat

Klasična montaža zajema vijačenje in montažo s poliuretansko peno. Vendar hitro rastoči trendi na področju energetske varčnosti in učinkovitosti narekujejo preobrat k boljši izvedbi. Zato izvajamo tudi energetsko varčno montažo, in sicer s posebnimi trakovi. TRAK IN / OUT je sistem tesnilnih trakov za hitro in varno tesnjenje zaključnih reg med okni ali zunanjimi vrati in fasado. Sistem tesnilnih trakov omogoča doseganje velikega prihranka energije. Rego med oknom in steno zapolnimo s 3mont PU Flex peno. Na zunanji strani zatesnimo s 3mont trak OUT (bel = paropropusten), na notranji pa s 3mont trak IN (rdeč = paronepropusten).

Kombinacija 3MONT TRAK IN in 3MONT TRAK OUT zagotavlja ustrezen koeficient za prepustnost vodne pare sd vrednost > 10 : 1 (notranji : zunanji), preprečitev prehajanja vlage iz zunanje strani rege v notranjost. 3MONT TRAK IN in 3MONT TRAK OUT sta elastična v vseh smereh, kar omogoča optimalno prenašanje dilatacij in zagotavljata trajno tesnjenje reg. Oba tesnilna trakova se po nalepitvi na zid prekrije z ometom, malto ali se ju prebarva, tako da se ju popolnoma zaščiti.

Lastnosti trakov in / out:

 • Zaradi elastičnosti v vseh smereh kompenzirata kakršne koli dilatacijske premike.
 • Zagotavljata trajno tesnjenje reg.
 • Enostavno se ju prekrije z ometom, malto in prebarva.
 • Omogočata čisto izvedbo, ker sta trakova samolepilna.
 • Ne vsebujeta topil, niti na lepljivem delu traku.
 • Z uporabo teh dveh trakov se doseže velike prihranke energije.
 • Sta kompatibilna s pleksi steklom in polikarbonati.
 • Odlična oprijemljivost tesnilnih trakov na vse vrste okenskih okvirjev.

Glavne odlike naših monterjev:

 • so visoko strokovno usposobljeni tako na internih kot eksternih seminarjih,
 • so vedno prijazni in upoštevajo vaše želje,
 • uporabljajo čist postopek montaže oken in spoštujejo vašo lastnino,
 • vajeni so hitrega in učinkovitega skupinskega dela.

Profesionalna montaža vam zagotavlja želeno toplotno izolativnost in zvočno zaščito vašega bivalnega okolja.

Izmere PVC oken in vrat opravljamo BREZPLAČNO!
Izpolnite povpraševanje