SeCOM – Odin™ prezračevalni sistem

Podjetje SeCOM d.o.o. Krško je v sodelovanju s podjetjem Gofer d.o.o. razvilo inovativen prezračevalni sistem, ki je novost na našem tržišču. Prezračevalni sistem je vgrajen v stavbni element, in zavzema minimalno količino prostora.

Prezračevalni sistem SeCOM – Odin™ je aktivna samodejna oblika zračenja, z nastavljivo željeno notranjo temperaturo. Upravljanje prezračevalnega sistema je mogoča s konzolo, ki je vgrajena v sam stavbni element.

Sistem vsebuje 2 tipala za temperaturo, zunanji in notranji. Konzolo za upravljanje in ventilator.

V poletnem času SeCOM - Odin™ sistem izkoristi nižje temperature ponoči, da ohlaja zrak v prostoru. Izkorišča pa tudi padec temperature med poletnimi nevihtami. V zimskem času je postopek obraten. SeCOM – Odin™ sistem, tako izkorišča višje temperature čez dan ter segreva zrak v prostoru.

SeCOM – Odin™ sistem za hlajenje in ogrevanje uporablja povsem naravno razliko med zunanjo in notranjo temperaturo, do katere pride večkrat dnevno zaradi povsem naravnih pojavov. Tako poleti po nevihtah in ponoči na naraven način ohlaja prostor, pozimi pa ga ob otoplitvah in sončnih dneh segreva. V nasprotju s klimatskimi napravami sistem za svoje delovanje ne uporablja plinov ter je zato naravi še prijaznejši.

SeCOM – Odin™ je tudi zelo varčna rešitev. Ventilator moči 30W ima pretok ca. 300m3/h, to je volumen prostora 10m x 10m x 3m višine. Energija, ki se ob tem potroši je manjša, kot jo potroši običajna žarnica. Tudi če imate že vgrajeno klimatsko napravo, se vam bo splačalo dodatno vgraditi sistem SeCOM- Odin™. Tako boste klimatsko napravo uporabljali samo še pri zelo visokih temperaturah.

Zaradi vse višje zahtevane kvalitete bivanja, vam v podjetju SeCOM d.o.o. Krško nudimo primerno rešitev za vaš objekt. Pri uporabi SeCOM – Odin sistema vam zagotavljamo optimalno zračenje prostora in regulacijo notranje temperature, brez odpiranja stavbnega pohištva. Več o prezračevalnem sistemu Odin na spletnem naslovu www.prezraci.si

Izmere PVC oken in vrat opravljamo BREZPLAČNO!
Izpolnite povpraševanje