PVC OKNA

PVC okna prihodnosti

PVC okna postajajo vse pogostejša izbira tako za hiše in stanovanja kot za poslovne prostore, saj jih odlikujejo izvrstne lastnosti. Ena izmed najpomembnejših prednosti je njihova energetska učinkovitost, saj se uvrščajo v sam vrh vseh tipov oken na svetu.

dvodelna pvc okna enodelna pvc okna

PVC okna so narejena iz umetnih materialov, ki se enakomerno raztezajo ves čas, s čimer je dosežena dobra toplotna izolacija. Materiali so zelo UV obstojni, se ne starajo in ne rumenijo ali bledijo. Glede na vedno večjo ekološko osveščenost se v sodobnem času uporabljajo okolju in človeku prijazni materiali, ki še vedno ohranjajo odlične lastnosti.

Okenski PVC profili so v primerjavi z aluminijastimi ali lesenimi dosegli najvišje ocene, saj majo boljše izolacijske vrednosti in zagotavljajo visoke prihranke energije.

Enostavno vzdrževanje

PVC okna so izjemno enostavna za vzdrževanje, saj omogočajo hitro čiščenje brez naporov, poleg tega pa jih odlikujejo tudi izjemno vzdržljive barve. PVC je namreč zelo odporen na vremenske vplive in zagotavlja odlično UV zaščito. Vse, kar potrebujete za čiščenje PVC okenskih profilov, je tekoč detergent, saj so profili čisto gladki in omogočajo enostavno odstranjevanje umazanije. Vsako leto je priporočljivo mazanje okovja. V nasprotju z lesenimi imajo PVC okna dolgo življenjsko dobo. 

PVC okna je mogoče 100 % reciklirati, kar ima z vidika varčevanja z viri veliko prednost. Poleg tega med proizvodnjo PVC nastaja minimalno škodljivih snovi, kar ugodno vpliva na ekološko ravnovesje. Zaradi dolge življenjske dobe PVC stavbnega pohištva se posledično zmanjša tudi količina odpadkov, tako da z odločitvijo za PVC izdelke dolgoročno pripomoremo k varovanju okolja.

enokrilno okno

enokrilno okno na ventus

fiksno okno

dvokrilno okno s stebričkom

dvokrilno okno brez stebrička

trokrilno okno

 

 

okna nepravilnih oblik

 

 

 

Izmere PVC oken in vrat opravljamo BREZPLAČNO!
Izpolnite povpraševanje

Oglejte si tudi