ZAKAJ SO PVC OKNA MODER NAKUP

27.09.2015 Prava izbira za moderen, varčen, sodoben dom - PVC okna

Mislite, da Vaš objekt potrebuje prenovo? Modernizacijo? Predvsem pa IZOLACIJO? 

Mogoče je pravi čas, da kupite nova kvalitetna okna. Po sami montaži oken boste tako zadovoljni, kajti se bo čez čas poznala razlika v vaših denarnicah in okna vas bodo dejansko obvarovala pred zunanjim svetom, pred vremenskimi vplivi, omogočala tih in miren spanec in seveda mnogo manj hrupa. PVC okna ne samo, da Vam omogočajo vse to - so tudi IZJEMNO VZDRŽLJIVA ter VARNA.


PVC okna omogočajo tako zvočno kot tudi toplotno izolacijo, kar je danes ključnega pomena, saj njihovo tesnjenje omogoča izolativnost vse do 0,64 W/m2k (Uf). Pripomorejo tudi k lepšemu izgledu celotnega objekta, saj jih lahko dobite v katerikoli barvi. Res pa da so barvna okna (ne standardne barve) kar dražja in pa da je potrebno na njih počakati malce dlje.

PVC okna so vzdržljiva, kvalitetna in hrupno ter toplotno zelo dobro izolirana. Z njimi se ne boste bali ne vročih poletnih dni, niti zime. Ne boste jih potrebovali barvati vsaki dve leti, s tem posledično umazati stekla, ne bodo se osušila, v primeru počenega stekla je menjava le tega povsem enostavna, po menjavi ni potrebno nobenega truda in zopet seveda barvanja krila ob zasteklitveni letvi. PVC okna se požarno varna, ni škodljivcev, ki bi napadali PVC material, na voljo jih imate v vseh mogočih barvah kot omenjeno že prej in pa seveda so zelo dobro toplotno izolativna.
  

Če pod vsem potegnemo črto"¦


Kaj še čakate? Potrebujete nova okna? Pokličite nas čim hitreje na 080 1444, da skupaj sestavimo ponudbo in določimo nov standard za vaše življenje.
Vse objave