ZAKAJ KUPITI PRI NAS?

17.02.2019

Z nakupom pri podjetju SeCOM ne boste dobili le vrhunske kvalitete. Trudimo se, da vidimo potrebe potrošnikov v celoti. Se pravi, da ponujamo celotno rešitev od informiranja do izvedbe strokovno in pošteno. Ne zavijamo stvari "v celofan", naši odgovori so pošteni. Ne skrivamo podatkov, ki bi lahko zasenčili kvaliteto. Zato se tudi ne bojimo se prikazati vrednosti Uf.

 

Poleg  hitrega dobavnega roka (maksimalno 15 delovnih dni) je velika prednost FINANCIRANJE. Zavedamo se, da je nakup oken in vrat velik finančni zalogaj. Ponujamo vam hitri kredit, ki ga lahko pridobite kar pri nas. Ne potrebujete hoditi po bankah od okenca do okenca in od vrat do vrat. Vse uredimo v podjetju, nakup pa lahko izvedete v 36 - ih obrokih.

 

Med najpomembnejšimi prednostmi je sigurno LASTNA PROIZVODNJA. Naša proizvodnja je locirana v Krškem, kjer je tudi sedež podjetja. Lastna proizvodnja nam omogoča hitre dobavne roke in kakovostne poprodajne storitve. Nismo posredniki oziroma uvozniki oken. Delamo po naročilu, ne serijsko. Smo stabilno družinsko podjetje. Lahko nas obiščete in si ogledate, kako delamo ravno vaše okno. Pri nas dobite slovenski proizvod.

 

Pomembno je omeniti tudi dolgo GARANCIJO. Glede na to, da smo na trgu že več kot 25 let, LAHKO ponudimo 20 letno garancijo. Izkušnje nam govorijo o kakovosti materialov. Na podlagi obnašanja naših vgrajenih izdelkov vam garantiramo vrhunsko kvaliteto.

 

Dolgoletno uspešno poslovanje nas je pripeljalo do strokovnega znanja. Poznamo slovensko tržišče, poznamo potrebe potrošnikov in zavedamo se, da je vsaka stranka dragocena. Ne izdelujemo industrijskih oken, poslujemo le s fizičnimi strankami.

 

KVALITETA ni vprašljiva, je dokazana. Vstopni elementi so iz Nemčije, kjer je vrhunska odličnost v ospredju. Najmodernejša avtomatsko računalniško vodena proizvodnja s konstantno kontrolo pa naredi elemente, ki presegajo vse standarde. SeCOM ima lasten laboratorij za preverjanje trdnosti varov ter sodobno on - line proizvodnjo. Takšna brezpapirna proizvodnja pa ne dopušča napak. Naša okna so MOČNEJŠA, saj uporabljamo samo 2 mm jeklene ojačitve profilov, ki so vijačeni na vsakih 25 cm in ne na 50 cm, kot pri ostalih. Debelina sten profilov 3 mm. Pri vhodnih vratih pri ojačitvi kril poleg 2mm jeklenih ojačitev uporabljamo tudi posebne vogalne vijačene ojačitve, ki dajejo krilu vrat še posebno stabilnost. Zaradi gladke površine so okna enostavna za čiščenje, saj ni ozkih utorov.

Vse objave