SREBRNA OKNA TITANIUM PLUS

19.05.2016


V proizvodnji SeCOM uporabljamo profile podjetja Inoutic, ki je priznan nemški proizvajalec. Poleg širokega spektra možnih barv profila smo pridobili že uspešno vpeljano novost, in sicer Titanium Plus.

.

Titanium Plus je posebno razvit okenski profil Inoutic, ki omogoča nove načine oblikovanja pri oknih in vratih vaše nepremičnine in to v kvalitetnem videzu aluminija. Ima vse funkcionalne in finančne prednosti okna iz umetne mase v primerjavi z običajnim aluminijskem oknom.


Titanium Plus vam daje številne arhitekturne možnosti oblikovanja. Poleg tega vam izbrana oblika in tehnična dodelanost zagotavljata leta estetskega in udobnega počutja v vašem domu.


Poseben lesk premijske barve Titanium nastane s pomočjo drobcenih kovinskih pigmentov, ki odbijajo svetlobo in tako dajejo oknu značilno kovinsko optiko. To poskrbi tudi za to, da tudi ob podrobnem pregledu dobite izjemno lesketajoč, celovit vtis premijske barve Titanium Plus. Titanium Plus vam omogoča svobodo pri oblikovanju vseh elementov vašega doma, se pravi pri oknih in vratih. Poševnine in lepo oblikovanje zaokrožitve oken in vrat poskrbijo za dobro sorazmerje pri obliki pročelja in se skladno prilegajo tako na novogradnje kot tudi na stare zgradbe.


Folija Titanium Plus je nameščena na barvno  ustrezno osnovno strukturo elementov z ujemajočimi barvi tesnil v črni ali sivi barvi. Zgornja plast folije Titanium Plus družbe Renolit AG je sestavljena iz dveh visokozmogljivih umetnih mas, ki jamčita za visoko obstojnost na vremenske vplive in značilen lesk. Osnovna folija služi kot nosilec za kovinske pigmente in tako zniža temperaturno vpijanje in segrevanje profila. V proizvodnem postopku se ti plasti med seboj povežeta, s čimer nastane visoko zmogljiva folija, ki ne nudi le lesketajočega videza, temveč tudi najdaljšo življenjsko dobo. Odporna je na vlago, vročino, mraz in izjemno UV sevanje. Posledično ta neločljiva povezava dveh visokozmogljivih umetnih mas zagotavlja visoko obstojnost na vremenske vplive in s tem tudi trajno kakovost izdelka z najdaljšo življenjsko dobo.


Folija Titanium Plus je bila razvita posebej za profile Inoutic. Zato imajo te plasti umetne mase minimalno površinsko napetost in so zato izjemno enostavne za čiščenje. Titanium Plus folija je občutno bolj obstojna proti UV žarkom in toploti kot tradicionalne folije. Visoko razvita tehnika v notranjosti profila poskrbi za to, da se vaša okna tudi po letih uporabe lepo prilegajo in tesnijo.  Zaradi tega vam tudi SeCOM ponuja dolgoletno garancijo. Tako lahko nemoteno uživate kakovostno vzdušje svojega prostora še mnogo let. Kot ostali profili ima tudi Titanium Plus najvišje toplotnoizolacijske vrednosti, s čimer se občutno prihrani na stroških za ogrevanje. Prav tako je profil del tokokroga vrednih snovi Rewindo, kar pomeni, da je del okolju prijazne proizvodnje.

Vse objave