PVC OKNA PO MERI

28.08.2019


Dnevno se srečujemo s povpraševanji, kjer stranke pravijo, da imajo "standardna okna". Nekoč so se na trgu prodajale standardne dimenzije oken (800 x 800mm, 1400 x 1400mm, 800 x 2100mm...). Danes temu ni več tako. Pri nas se vso PVC stavbno pohištvo izdeluje po meri. Se pravi, da vam lahko izdelamo okno, narejeno po vaših željah in potrebah. 


V glavah potrošnikov je misel, da so okna po meri cenovno dražja. Ta trditev seveda ne drži. Cene se spreminjajo glede dimenzije, niso pa posledica nestandardizirane širine/višine. Vsekakor lahko rečemo, da so naše cene konkurenčne, ponudba pa je nad konkurenco. 


Če kupujete okna, če adaptirate objekt - ne delajte si skrbi glede odprtin za okna/vrata. Lahko naredimo prav vse. Seveda to ne pomeni, da gremo z dimenzijo v nedogled. Pri izdelavi moramo biti pozorni na funkcionalnost elementov.


Sodobne novogradnje imajo v popisih večkrat stavbno pohištvo, ki je predimenzionirano. Pri velikih elementih kljub kakovosti materialov in okovja lahko pride do povesa. Zato je vsekakor pomembno, da se pri odločitvah posvetujemo s tehnologi oz. proizvajalci PVC oken in vrat. Nedvomno ravno oni iz izkušenj vedo, kaj je primerno in kaj ne. 


Se pravi - včasih "standardna okna" so zamenjali prilgodljivi sistemi, ki sledijo današnjim trendom in potrebam kupcev. 


Vse objave