OKENSKI SISTEM PRESTIGE

26.09.2017

Če pogledamo širino samega profila, nam le - ta ne pove nič posebnega. Okenski sistemi širine pod 80mm so na trgu več ali manj 5 komorni. Tudi faktorji toplotne prehodnosti so pri njih neka klasika, Uf je okoli 1,2 do 1,3 W/m2K. Na tem mestu ponovno poudarjamo, da govorimo o faktorju Uf, kar pomeni toplotna prehodnost samega profila (ki ga mimogrede večina ponudnikov prekriva oz. ne govori o njem).

Nemški koncern Inoutic je že leta 2000 na trg plasiral izjemno novost - 6 komorni okenski sistem Prestige, ki v svojem rangu presega vse standarde in s svojimi lastnostmi dosega sam vrh nemške inovativnosti. Tudi v podjetju SeCOM smo ponosni, da smo lahko del te zgodbe o uspehu. Že od samega začetka namreč ponujamo Prestige, edinstven Inouticov dosežek. Sicer danes na trgu pod imenom »prestige« različni proizvajalci ponujajo svoje okenske sisteme, ampak dobro vemo, da je prvi in edini »lastnik« znamke Prestige nemško podjetje Inoutic, član skupine Deceunick.

Skratka, če povemo bistvo. Sistem Inoutic Prestige s svojimi šestimi komorami dosega vse karakteristike okenskih sistemov, ki so širši od 80mm. S tem podpiramo trditev, da je sistem Prestige najboljši v razredu 70+. Zahvaljujoč nemški inovativnosti lahko ponujamo izdelke, ki presegajo vse standarde. V standardu nudimo nadstandard. Rezultat vrhunske nemške inovativnosti je tanek profil, ki je cenovno konkurenčen, sam sistem pa je visoko nad konkurenco. Več o sistemu si oglejte na http://www.oknainvrata.com/profili-prestige.html.

Vse objave