DVIŽNA GARAŽNA VRATA

01.10.2014

Sekcijska dvižna garažna vrata so izdelana po meri, zato so odlična rešitev za vsako garažo. Sekcijska dvižna garažna vrata se odpirajo navpično navzgor, pod stropom se lomijo in zapeljejo po vodilih vodoravno v prostor. Dvigujejo se s pomočjo torzijskega vzmetenja, z uležajinimi koleščki pa dosežemo lepo in tiho delovanje. Takšen način dviganja garažnih vrat zagotavlja optimalen izkoristek prostora v garaži, prav tako pa dovoljuje tesno parkiranje pred garažo.

 
Za večje udobje in praktičnost vam nudimo vgradnjo osebnega prehoda v garažna vrata, ki jih lahko vgradimo že pri minimalni višini odprtine 1,9 m. Vrata v vratih je mogoče vgraditi v vse motive po naši ponudbi. Prav tako lahko sami določite lego prehodnih vrat ter izberete smer odpiranja. Vratno krilo je opremljeno z drsnim samozapiralom, spodnji pohodni profil, debeline 2 cm, pa je izdelan iz nerjavečega inox materiala. Segmenti dvižnih vrat so izdelani iz jeklene pocinkane pločevine, z nanosom prašne barve ter dodatnim slojem plastifikacije. Med zunanjo in notranjo pločevino je kompaktno vbrizgan poliuretan, debeline 4 cm.

 
V sekcijska dvižna vrata je mogoče vgraditi okna, ki so lahko različnih dimenzij, različnih oblik in z različnimi okrasnimi motivi.


Elektro pogoni so kvalitetni izdelek vrhunskega nemškega proizvajalca Lift - Master Chanberlain. Pogoni dvižnih vrat so oblikovno in tehnično dovršeni. Upravljamo jih z večkanalnim daljinskim upravljavcem ali z osvetljenim stenskim stikalom. Motor se samodejno ustavi, če vrata naletijo na oviro, sicer pa deluje z dvostopenjsko hitrostjo, kar omogoča mehko odpiranje in zapiranje vrat.

 

Za končno podobo vašega doma je pomemben tudi zunanji videz vrat. Zato lahko izbirate med različnimi vzorci, kot so: lamelni motiv  kasetni motiv ter gladek motiv. Nudimo vam tudi pestro barvno lestvico, od vrat v lesni imitaciji do vseh barv po RAL lestvici.

Vse objave