BARVA OKEN

07.01.2022

Ko izbirate vaša nova okna, zagotovo razmišljate tudi o barvi oken.

V osnovi so PVC profili bele barve. Elementi v beli barvi so cenejši od barvnih. Glede ostalih barv za PVC okna pa lahko izbirate med širokimi paletami barvnih odtenkov.

O barvi PVC stavbnega pohištva je potrebno razmišljati že v fazi načrtovanja objekta. Barvo oken in senčil je potrebno prilagoditi barvi fasade in arhitekturni zasnovi hiše.

Lesni dekorji dajejo PVC oknom videz lesa. Kakovostna PVC okna z možnostjo lesnega dekorja na zunanji ali/in notranji strani so na voljo v naslednjih barvah:mahagoni, hrast, zlati hrast, siva, antracit, zelena in črna.

Vsa okna so v standardnih barvah, kar omogoča posebna RENOLIT folija, ki je tovarniško nameščena na profil. Nudimo tudi možnost barvanja oken po vaših željah po RAL lestvici.

V posebnem koekstruzijskem postopku se na okenski profil lepi renolit folija, s katero vam nudimo še dodatno paleto standardnih barv, katerih posebnost je, da se trdi PVC profili neločljivo združijo z barvno plastjo iz akrila (PMMA).

V različnih barvah se lahko PVC okna in vrata uporabljajo v arhitekturi zasebnih in poslovnih prostorov. Posebna pozornost v razvojnem centru je usmerjena k UV in vremenski odpornosti. Zahvaljujoč posebnim lepilnim formulam je renolit folija na profilih obstojna skozi dolga leta.

Vse objave