O PODJETJU

Dobrodošli v svet oken po vaši meri

Podjetje SeCOM so leta 1992 ustanovili trije prijatelji in sošolci, kasneje pa je preraslo v družinsko podjetje. Smo drugo najstarejše podjetje na področju PVC stavbnega pohištva v Sloveniji in četrto najstarejše na področju proizvodnje vseh vrst izolacijskega stekla. Smo najbolj tehnološko opremljeno podjetje za izdelavo PVC pohištva in uporabljamo inovativne profile priznanega proizvajalca Inoutic iz Nemčije. Vedno stremimo k izvrstnosti in zagotavljanju najvišje kakovosti.

Prvih deset let poslovanja smo bili usmerjeni izključno na trge zahodne Evrope – Nemčija, Švica in Francija, kjer pa s tujo konkurenco nismo tekmovali z nizkimi cenami (tako kot je bil tedaj običaj), ampak smo od vsega začetka hoteli biti drugačni in boljši od konkurence, kar smo dosegali predvsem s celostno kakovostjo in hitrostjo.

V letih 1997–2000 smo bili uvrščeni med najhitreje rastoča podjetja. Po letu 2000 smo pričeli nastopati tudi na domačem trgu, kjer smo se specializirali za individualne kupce.

Konstantno prizadevanje za izboljševanje in nadziranje kakovosti je prineslo rezultate, saj imamo pridobljene prestižne certifikate, kot so IFT Rosenheim, ZRMK, Potvrda o kakovoći Šumarski fakultet Zagreb, Znak kakovosti ZAG 99.

Izmere PVC oken in vrat opravljamo BREZPLAČNO!
Izpolnite povpraševanje