NOTRANJE IN ZUNANJE OKENSKE POLICE

Zunanje okenske police RBB

Zunanje okenske police imajo poleg estetske tudi varovalno funkcijo, predvsem pa je pomembno, da so narejene iz vzdržljivih materialov z dolgo življenjsko dobo. Okenske police izdelujemo s posluhom za vaše potrebe in želje, ki so vam na voljo v beli, rjavi in sivi (eloksirani) barvi ter po naročilu tudi v vseh RAL barvah. Po želji vam lahko priskrbimo tudi surove police, ki so primerne za nadaljnje barvanje.

Dimenzije polic

Klasične police imajo 25 mm rob in so cenovno ugodnejše, vendar vam lahko glede na potrebe priskrbimo tudi police z odkapnim robom 40 mm, ki so primerne za vse adaptacije objektov, saj vam starih polic ni potrebno odstraniti, temveč obstoječe položite kar nanje. Širina polic je od 50 mm do 400 mm – po želji jih razrežemo na želeno mero.

Pestra izbira zaključkov polic

Police lahko zaključite z različnimi zaključki, odvisno od vaših želja in potreb. Na voljo so vam zaključki za zid iz ometa z zgornjim robom 18 mm ali zaključki za klinker zid brez zgornjega roba. Zaključki so lahko tudi aluminijasti ali plastični.

Notranje okenske police Plastivan

Za notranjo opremo so optimalna izbira notranje okenske police Plastivan, narejene iz PVC-ja. Imajo posebno mrežasto strukturo, zato so primerne tudi za odlaganje težjih predmetov. Police so dimenzijsko stabilne-trdne, vodoodporne ter enostavne za vgradnjo. Površina je odporna proti praskam.

Dimenzije polic

Police so na voljo v različnih dimenzijah od 150 mm pa do 605 mm, razrežemo pa jih tudi na želeno mero. Police v beli barvi in barvi marmorja imamo stalno na zalogi, tako da je možna takojšnja dobava, medtem ko ostale barve naročamo po meri.

Enostavna vgradnja

Police lahko pritrdite direktno na malto ali lepilo, možna pa je tudi pritrditev na nosilce.

Izmere PVC oken in vrat opravljamo BREZPLAČNO!
Izpolnite povpraševanje

Oglejte si tudi