ALU IN PVC ROLETE

Rolete so večinoma nepogrešljiv del vsakega objekta, saj opravljajo pomembno funkcijo zaščite pred vremenskimi vplivi in senčenja prostorov. ALU in PVC rolete SeCOM so nadgrajene še z dodatnimi odličnimi lastnostmi, kot so prihranek toplote, zvočna izolacija ter velika izbira barv in materialov, s katerimi jih lahko prilagodite, da se popolnoma prilegajo vašim željam.

Naše roletne sisteme odlikuje enostavno upravljanje s trakom ali na elektromotor. Z njimi lahko zadržite toploto v bivalnem prostoru, ko pade zunanja temperatura oziroma preprečite pregrevanje v vročih poletnih dneh. Z zelo dobro toplotno izolacijo prispevate k zasnovi energetsko učinkovite stavbe in prihranite pri stroških ogrevanja. Izberete lahko tudi sodoben roletni sistem z integriranim komarnikom, ki izpolnjuje najvišje zahteve pri varčevanju z energijo in omogoča udobno življenje tudi v vročih poletnih dneh.

Nadokenska roleta Protex

Nadokenska roleta Protex je primerna za vse skupine okenskih sistemov. Je enostavno in varno nameščena na okenski okvir s pomočjo posebnega utornega adapterja, katera je fiksno pritrjena na sam element in se vgradi skupaj z oknom. Pokrov omarice je pritrjen brez vijakov, kar dovoljuje servisni pregled od spodaj, kakor tudi od zadaj. Lahko se odločite za roleto z integriranim komarnikom, preprosta pa je tudi naknadna vgradnja komarnika zaradi odstranljivega spodnjega pokrova. Je enostavna za vzdrževanje, lahka in zaradi PVC materiala odpornega na vremenske vplive zagotavlja dolgo obstojnost barve.

Kvaliteta nadokenske rolete ni vprašljiva. Omarica se popolnoma prilega na okenski okvir. Popolna kompaktnost je posledica tega, da je nadokenska roleta Protex proizvod podjetja Inoutic, katerega okenske sisteme ponujamo.

Koeficient toplotne prehodnosti Usb presega zahtevane vrednosti, določene v DIN 4108 (USB ≤ 0,85 W / m2K) z vrednostmi do USB 0,76 W / m2K. Temperni faktor fRsi za zaščito rosišča vode in za preprečevanje plesni z vrednostmi do> 0,7 presega tudi zahtevane vrednosti v standardu DIN.

Nudimo vam različne izvedbe:

  • upravljanje z monokomando ali elektromotorjem (na daljinec ali na stikalo)
  • ALU lamele polnjene s poliuretansko peno ali s PVC lamelami
  • z ali brez integriranega komarnika.

Zunanja (predokenska) roleta

Med zunanjimi senčili je najbolj razširjena vgradnja zunanjih rolet. Pri tovrstem tipu je omarica vidna nad oknom na zunanji strani. Roleta je primerna tako za adaptacije kot tudi za novogradnje. Montaža je enostavna, saj se omarica montira na predpripravljene elemente.

Standardne barve omaric in vodil so bela, temni čoko in srebrna. Pri lamelah pa je na voljo cela barvna lestvica.

Podometna roleta

Predokenski roletni sistem je idealna rešitev za novogradnje. Na okenski okvir se montira pred zaključnim ometom (fasado). Zaradi tega omarica ni vidna, prek nje se nanese zaključni sloj fasade. Sam sistem je enak kot pri zunanji (predokenski) roleti. Tudi izbira lamel je pri podometni roleti velika. Upravljanje je lahko ročno ali avtomatizirano, se pravi na electromotor.

Izmere PVC oken in vrat opravljamo BREZPLAČNO!
Izpolnite povpraševanje

Oglejte si tudi