prava okna

pvc okna in vrata 

pvc okna

Enodelna PVC oknaPVC okna ali investicija v prihodnost

Dandanes je že več kot polovica vgrajenih oken izdelanih iz PVC materialov. Razlog temu je neverjetna energijska učinkovitost, visoka kvaliteta, raznolika barvna lestvica, enostavno vzdrževanje in predvsem dolga življenjska doba okna. Najvišji standardi razvoja in izdelave PVC profila ter njegova možnost popolne reciklaže je privedla do tega, da imajo profili dolgo življenjsko dobo ter izjemno energetsko varčnost.

Dolgo časa je imel PVC negativen predznak, "plastika" je veljala za nekaj cenenega in kot manjvreden material. Dandanes pa je situacija popolnoma drugačna. Plastični materiali, še posebej PVC, je postal najpomembnejši in raznovrsten material in prevladuje že na vseh področjih raznorazne industrije.

Na ekološkem področju PVC okna dosegajo zelo visoko mesto, saj imajo večjo energijsko varčnost kot katera koli druga okna iz drugačnih materialov in dosegajo najvišje možne vrednosti v ekoloških analizah. Profil okna je možno 100% reciklirati. Zaradi njegove neverjetne vzdržljivosti in zaradi majhnih stroškov vzdrževanja je zagotovo najboljša možna rešitev, ki je na voljo.

Inouticova okna ponujajo še več. Ne samo, da so energetsko učinkovita, ampak so tudi lepega videza, kar dokazuje, da je možno združiti visoko tehnologijo, kvaliteto ter estetiko.

Inouticova okna zadovoljujejo visokim kriterijem, kot so visoka energetska učinkovitost, zaščita pred hrupom ter mrazom, so protivlomna in predvsem enostavna za vzdrževanje.

Inoutic/Deceuninck je eden največjih proizvajalcev PVC profilov. Že več kot 50 let proizvaja visoko kvalitetne profile za okna v lastni proizvodnji v Nemčiji. V sodelovanju s svojimi hčerinskimi podjetji je Inoutic ustvaril globalno mrežo pri proizvodnji PVC profilov v več kot 75 državah po vsem svetu.

Inoutic je sinonim za visoko kvalitetne PVC profile za okna, vrata, panoramske stene, roletne sisteme ter je uveljavljena znamka tudi pri notranjem dizajnu.